CONCURS NERVE: ADEVĂR SAU PROVOCARE!

banner-nerve.png

Ca să mă revanșez pentru întârzierea cu care am anunțat câștigătorul ultimului concurs (îl găsiți AICI), pun la bătaie, împreună cu grupul editorial Corint,  cel mai nou roman din colecția Leda Edge – NERVE: Adevăr sau Provocare!

Pentru a participa la concurs trebuie să:

 • fiți abonat al blogului;
 • dați like paginii de Facebook Leda Edge;
 • dați share postării, astfel încât să audă cât mai multă lume de concurs;
 • scrieți un comentariu cu adresa de mail/user-ul WordPress folosit pentru abonare + link-ul către postarea de pe pagina voastră de Facebook unde ați dat share concursului + răspundeți în câteva rânduri la întrebarea: dacă ați fi unul dintre creatorii jocului, care ar fi proba supremă pe care concurenții ar trebui să o depășească pentru a intra în posesia marelui premiu?

Concursul se încheie marți, 04.10.2016, iar câștigătorul va fi ales prin intermediul random.org și va fi anunțat miercuri, 05.09.2016, printr-un update la această postare. Mult succes!

UPDATE: Concursul s-a încheiat, iar câștigătorul este *zgomot de tobe* Gavriloi Adina! Te rog să-mi trimiți datele tale pe mail (razvan_timar@yahoo.com) sau printr-un mesaj pe Facebook până miercuri, 12.10.2016. Dacă nu le primesc până atunci, voi alege alt câștigător. Vă mulțumesc tuturor pentru participare!

17 gânduri despre „CONCURS NERVE: ADEVĂR SAU PROVOCARE!

 1. E-mail: simonastavar@gmail.com
  Share: https://www.facebook.com/simona.stavar/posts/1097037730351590?pnref=story
  Raspuns: I-as pune sa-si invinga cea mai mare temere (Daca le e frica de inaltime sa se arunce in gol in apa de la muuulti metri; daca le e frica de foc, sa intre sa salveze ceva/pe cineva dintr-o casa in flacari; daca le e frica de apa, sa se scufunde la o adancime destul de mare ca sa recupereze un anumit obiect si asa mai departe.).

 2. Abonare mail: narcisa.clipa@yahoo.com
  Share: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=869390279827604&id=100002699190145
  Raspuns: As ascunde marele premiu si i-as da fiecarui concurent un singur indiciu care sa ii indice locul in care se il gaseasca. Indiciile le-ar necesita inteligenta, capacitatea de colaborare cu ceilalti pentru ca indiciile tuturor concurentilor puse la un loc ar constitui de fapt locul in care se afla premiul. Ar fi interesant, mai ales dupa ce toti afla unde e locul respectiv, cred ca ar fi o lupta stransa pentru a castiga.

 3. Abonare e-mail: grigoroaiageorgiana19@yahoo.com
  Share facebook: https://www.facebook.com/florinelgrigoroaia/posts/294590557592344 iar like paginii am dat tot cu acest nume 🙂
  Ei bine…sa presupunem ca eu,fiind creatoarea jocului,as sti ce gandeste fiecare dintre participanti. Atunci,pentru a castiga marele premiu ar trebui sa recunoasca care a fost cel mai jennat lucru care li s-a intamplat vreodata,persoana pe care o iubesc/au iubit-o in secret si pe cine ar dori sa ucida(pe cine urasc cel mai mult)

 4. Abonare Email: horatiu_concurs@yahoo.com
  Like FB: Horatiu Gabriel
  Share FB: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1599240767046501&id=100008817796862

  Testul final ar trebui sa demonstreze cat sunt de antrenati pentru victorie si cat de mult vor sa castige NERVE, prin urmare proba suprema pe care trebuie sa o duca la indeplinire ar fi „ruleta ruseasca”…!
  P.S. Totusi le-as oferi concurentilor sansa supravietuirii,,daca raman in viata dupa prima runda si renunta singuri la joc.

 5. Pingback: ACCEPȚI PROVOCAREA? – recenzie NERVE: ADEVĂR SAU PROVOCARE, de Jeanne Ryan | răzvan's bookshelf

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s