NOUTĂȚI PROVIDEO APRILIE 2017

Iepurașul de Paște se poate dovedi prietenul cel mai bun al oricărui cinefil cu puțin ajutor din partea echipei ProVideo. Două super-filme abia așteaptă să le adăugați luna aceasta în colecția personală!

MOANA – VAIANA

large_vaiana_859

Pregătește-te să pornești într-o aventură fascinantă pe frumoasa insulă Motunui împreună cu Vaiana și Maui! Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, pornește în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite. Miza este și ea ieșită din comun: ceea ce găsește pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-și salveze familia. În regia lui Ron Clements şi John Musker, filmul de animaţie este inspirat din legendele populare în culturile din Oceania.

Regie: Ron Clements, John Musker

Distribuție: Auli’i Cravalho, Dwayne Johnson, Jemaine Clement, Nicole Scherzinger, Alan Tudyk

Gen: Animatie, Aventuri

Format: DVD

*Fiecare DVD Vaiana conține un voucher cu un cod de 25% reducere pentru orice comandă de seturi Lego® Disney Vaiana pe site-ul Clevertoys.

Lego_Vaiana_Cover

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY – ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS

Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin și forțele non-aliate, Jyn va realiza că a intrat în ceva mult mai greu decât credea la începutul misiunii. Filmul ne va arăta o nouă parte a francizei Războiul Stelelor în același univers, dar văzut din altă perspectivă decât cea cu care ne-am obișnuit până acum.

Regie: Gareth Edwards

Distribuție: Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, Felicity Jones, Diego Luna, Alan Tudyk

Gen: Acțiune, Aventuri, SF

Format: DVD, Blu-Ray

*Fiecare DVD Rogue One: O poveste Star Wars conține un voucher cu un cod de 25% reducere pentru orice comandă de seturi Lego® Disney Star Wars pe site-ul Clevertoys.

*Cu ocazia lansării noului film Star Wars, pe site-ul ProVideo veți găsi și un pachet special pentru fani, cu un tricou Star Wars original cadou.

Star-Wars-7---Rogue-One---Tee_BeautyShot_Ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s