NOUTĂȚI PROVIDEO SEPTEMBRIE + OCTOMBRIE 2016

image001

Erou vs. erou. Cea mai bună comedie din 2016. Întoarcere în Țara Minunilor. Două filme care îți dau fiori. Un nou spectacol de magie. Animații DC. Cam așa s-ar rezuma noutățile ProVideo din lunile septembrie și octombrie.

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR – CĂPITANUL AMERICA: RĂZBOI CIVIL  

 

UNIȚI VOM RĂZBI. DEZBINAȚI NE VOR ZDROBI.

Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să se întrebe dacă există vreo șansă să îi țină în frâu pe supereroi. O lege mondială îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America crede că aceasta limitează libertățile individuale. Alți supereroi se aliază pozițiilor celor doi Răzbunători, iar curând se va ajunge la un război civil al supereroilor. Cine va învinge și cu ce preț?

Regie: Anthony Russo, Joe Russo

Distribuție:  Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen

Gen: Acțiune, SF, Thriller

Format: DVD, Blu-Ray

THE NICE GUYS – SUPER BĂIEȚI

O  PERECHE BELEA

Acţiunea filmului SUPER BĂIEȚI are loc în Los Angeles în anii ’70, când nepriceputul detectiv particular Holland March şi bătăuşul Jackson Healy trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva cazul unei fete dispărute. Investigaţiile lor duc spre o conspiraţie la nivel înalt.

Regie: Shane Black

Distribuție:  Russell Crowe, Ryan Gosling

Gen: Acțiune, Comedie, Crimă, Mister

Format: DVD, Blu-Ray

DC SUPERHERO GIRLS – DC SUPERHERO GIRLS: EROINELE ANULUI

dd00005826

Este timpul pentru Ceremonia de Decernare a premiului eroului anului si studentii de la liceul de super eroi concureaza pentru marele premiu. Dar festivitățile iau o turnura neasteptata atunci când Dark Opal țintește eroii și fură unele dintre bunurile lor cele mai valoroase pentru a forma arma supremă !

Regie: Cecilia Aranovich

Distribuție:  Grey Griffin, Anais Fairweather, Mae Whitman

Gen: Animație, Acțiune, Aventură

Format: DVD

ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS – ALICE ÎN ŢARA OGLINZILOR

alicethroughthelookingglass_dvd

Bazată pe a doua carte a lui Lewis Carroll, creatorul fenomenului literar „Alice în Ţara Minunilor”, noua producţie Disney transcende romanul într-o ecranizare memorabilă a clasicei poveşti, adaptate tehnologiei cinematografice revoluţionare şi publicului de astăzi.

În noua peliculă Disney o regăsim pe Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska), care şi-a petrecut ultimii ani păşind pe urmele tatălui ei şi navigând pe mări. Când se reîntoarce în Londra, ea găseşte o oglindă magică şi astfel revine pe tărâmul fantastic din Underland, unde îi regăseşte pe prietenii săi: Iepurele Alb (Michael Sheen), Asbolem (Alan Rickman), Pisica de Cheshire (Stephen Fry) şi Pălărierul Nebun (Johnny Depp), care nu e în apele sale.

Astfel, Mirana (Anne Hathaway) o trimite pe Alice într-o expediţie pentru a împrumuta Cronosfera, un glob metalic din camera Marelui Ceas, care controlează întregul timp. Reîntorcându-se în trecut, ea se întâlneşte cu prieteni şi duşmani în diferite momente ale vieţii lor, intrând într-o cursă contra cronometru pentru a-l salva pe Pălărier înainte ca timpul să se scurgă.

Regie: James Bobin

Distribuție: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway

Gen: Acțiune, Familie, Fantastic

Format: DVD

THE CONJURING 2 – TRĂIND PRINTRE DEMONI 2

 

Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în rolurile soţilor Warren care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor. Aceştia ajung în nordul Londrei pentru a ajuta patru copii şi mama lor care locuiesc într-o casă bântuită de spirite malefice terifiante.

Regie: James Wan

Distribuție: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Wolfe, Frances O’Connor, Neal Parks

Gen: Horror

Format: DVD, Blu-Ray

NOW YOU SEE ME: THE SECOND ACT – JAFUL PERFECT 2

 

Cei patru călăreţi (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi noua adiţie Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, in Now You See Me: Jaful Perfect 2 cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă.

La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică.

Regie: Jon M. Chu

Distribuție: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan, Daniel Radcliffe

Gen: Acțiune, Comedie

Format: DVD, Blu-Ray

LIGHTS OUT – NU STINGE LUMINA

 

Când a plecat de acasă, Rebecca a crezut că a lăsat în urmă toate fricile din copilărie. Niciodată nu a reuşit să facă diferenţa între ce era real şi ce nu atunci când se stingea lumina… iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleaşi momente de groază care, odată, i-au ameninţat şi ei viaţa. O entitate demonică ataşată în mod misterios de mama lor, a reapărut în mod inexplicabil.

De această dată, Rebecca este mai hotărâtă ca niciodată să elucideze misterul, însă adevărul ar putea-o costa vieţile tuturor… în momentul în care luminile se sting.

Regie: David F. Sandberg

Distribuție: Teresa Palmer, Maria Bello, Gabriel Bateman, Billy Burke

Gen: Horror

Format: DVD, Blu-Ray

BATMAN UNLIMITED: MECH VS MUTANTS – BATMAN UNLIMITED: ROBOȚI VS MUTANȚI

dd00005830

Omul de ştiinţă Freeze, pune în practică ultima sa invenţie pe cei doi cobai, Killer Croc şi Chemo, prin injectarea unui ser ce îi transformă pe aceştia din urmă în monştrii mutanţi. Între timp, partenerul lui Freeze, Pinguinul, are planurile sale de a profita de invenţia lui Freeze, dar şi de doi dintre subiecţii săi de testare, Bane şi Clayface, pe care îi foloseşte pentru a pune stăpânire pe Gotham. Acum este momentul în care Batman şi echipa sa de super-eroi intervin, pentru a salva lumea, prin utilizarea unor noi roboţi gigantici. Batman, Green Arrow, Flash, Robin şi ceilalţi prieteni ai lor, vor încerca să-şi măsoare propriile puteri cu monștrii creaţi de cei doi infractori.

Regie: Curt Geda

Distribuție: Carlos Alazraqui, Troy Baker, Chris Diamantopoulos

Gen: Animație, Acțiune, SF

Format: DVD

Vouă câte v-au făcut cu ochiul?

Lasă un comentariu