CONCURS ARENA 13!

concurs-arena13

Un must read pentru fanii Cronicilor Wardstone! Joseph Delaney revine cu o nouă aventură incredibilă, plasată într-o lume cum nu s-a mai văzut până acum. Arena 13 este un roman plin de acțiune, mistere și răsturnări de situație, perfect pentru orice împătimit al lecturilor fantasy sau SF. Împreună cu grupul editorial Corint, vă ofer șansa de a câștiga un exemplar din Arena 13 ca să aflați pe pielea voastră cum este să lupți împotriva lacilor.

Pentru a participa la concurs trebuie să:

  • fiți abonat al blogului;
  • dați like paginii de Facebook Corint Junior;
  • dați share postării, astfel încât să audă cât mai multă lume de concurs;
  • scrieți un comentariu cu adresa de mail/user-ul WordPress folosit pentru abonare + link-ul către postarea de pe pagina voastră de Facebook unde ați dat share concursului + răspundeți în câteva rânduri la întrebarea: ce armă – reală sau fictivă – ați alege pentru o luptă în Arena 13?

Concursul se încheie luni, 11.04.2016, iar câștigătorul va fi ales prin intermediul random.org și va fi anunțat miercuri, 12.04.2016, printr-un update la această postare. Mult succes!

UPDATE: Concursul s-a încheiat! Felicitări, Andreea Ciubotaru, te vei alătura lui Leif în Arena 13! Te rog să-mi trimiți datele tale pe mail (razvan_timar@yahoo.com) sau printr-un mesaj pe Facebook până miercuri, 20.04.2016. În cazul în care nu primesc nimic până atunci, voi alege alt câștigător. Vă mulțumesc tuturor pentru participare.

participanti-arena13castigator-arena13

10 gânduri despre „CONCURS ARENA 13!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s