AVENTURILE LUI FITZ CONTINUĂ!

misiunea-bufonului

TITLU: Misiunea bufonului (Omul arămiu #1)

AUTOR: Robin Hobb

PUBLICAT DE: Editura Nemira

DESCRIERE: „În aceasta continuare greu de lăsat din mână a trilogiei Farseer, Hobb păstrează standardele înalte pe care le știm deja din seriile ei fantasy. Cartea aceasta te ține treaz până în zori.”

Publishers Weekly

Misiunea bufonului continuă aventurile unuia dintre cei mai îndrăgiți eroi din literatura lui Robin Hobb, într-un prim volum din trilogia Omul arămiu, care se anunță cea mai spectaculoasă scriere a autoarei.

RECENZIE:

Au trecut 15 ani de la evenimentele din trilogia Farseer, iar Fitz și bufonul se întorc pentru o nouă serie de aventuri. După ce războiul cu pirații Corăbiilor Roșii s-a încheiat și noi disensiuni încep să mocnească în interiorul celor Șase ducate, Fitz este nevoit să-și reia vechiul rol de Catalizator și să oprească un complot care ar putea destrăma regatul.

Continuarea vă așteaptă la un simplu click pe imaginea de mai jos  😀

bookblog.ro

2 gânduri despre „AVENTURILE LUI FITZ CONTINUĂ!

    • Merită din plin, Robin Hobb scrie superb. Totuși, îți recomand să citești trilogia Farseer înainte (asta dacă nu ai făcut-o deja 😉 ); are o poveste mult prea frumoasă și niște personaje memorabile pe care ar fi păcat să le ratezi. Misiunea bufonului se poate citi și separat, Hobb are grijă să nu lase cititorii noi în ceață, dar merită din plin să fii alături de Fitz pe măsură ce crește 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s