CONCURS CORINT JUNIOR!

Luna cadourilor vine cu un super concurs organizat cu sprijinul editurii Corint Junior! Două romane fantastice – Ucenicul magicianului și Directorul școlii mele este un șobolan-vampir! – abia așteaptă să-și găsească o casă nouă și, pentru că sărbătorile de iarnă înseamnă a împărți bucurie, de această dată vom avea doi câștigători.

sadrgyuh.png

Pentru a participa la acesta trebuie să:

 • fiți abonat al blogului;
 • dați like paginii de Facebook Corint Junior;
 • dați share postării, astfel încât să audă cât mai multă lume de concurs;
 • scrieți un comentariu cu adresa de mail/user-ul WordPress folosit pentru abonare + link-ul către postarea de pe pagina voastră de Facebook unde ați dat share concursului + răspundeți în câteva rânduri la întrebarea: care a fost cea mai memorabilă trăznaie pe care ați făcut-o când erați mici? Nu uitați să specificați care dintre cele două cărți vă face cu ochiul cel mai mult.

Concursul se încheie în prima zi din noul an, luni – 01.01.2018, iar câștigătorii vor fi aleși/anunțați a doua zi, printr-un update la această postare. Mult succes și sărbători fericite!

UPDATE: Câștigătorii concursului sunt… Adina Gavriloi (Directorul școlii mele este un șobolan-vampir!) și stefaniabercaru (Ucenicul magicianului)! Felicitări! Aștept datele voastre pe mail sau printr-un mesaj pe Facebook pentru a vă putea trimite coletele. Mulțumesc tuturor pentru participare 😀

5 gânduri despre „CONCURS CORINT JUNIOR!

 1. Mail abonare: gavriloiadina@yahoo.com
  FB like: Adina Gavriloi
  Share link: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/1658910027485320
  Îmi place mai mult cartea: ”Directorul școlii mele este un șobolan-vampir!”
  Cea mai memorabilă trăznaie….aveam vreo 11 ani când am luat o sticlă de Cola de 1 L și am agitat-o bine, fără să îmi dau seama, pur și simplu o învârteam și o aruncam în sus.Apoi am desfăcut-o și am umplut pereții bucătăriei cu Cola.

 2. In principiu am fost un copil cuminte, n-am prea facut prostii. Cred ca cea mai mare traznaie a fost cand a venil bunicul din strainatate si a adus muuulta ciocolata cu cocos si in timp ce ai mei tot vorbeam cu el, eu am mancat o cutie intreaga, din aceea de vreo 600 de grame. Insa mi-a ajuns 20 de ani, abia de curand am inceput sa mananc iar ciocolata si nuca de cocos. 😀

  Share: https://www.facebook.com/typhoon.ciel/posts/1510859442361249?pnref=story
  Wordpress: typhoonduciel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s