NOUTĂȚI PROVIDEO SEPTEMBRIE 2017

Prima lună de toamnă aduce o droaie de filme noi în format Blu-Ray și DVD, distribuite de ProVideo!

KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD
REGELE ARTHUR: LEGENDA SABIEI

După asasinarea tatălui lui Arthur, unchiul său (Jude Law) este cel care va prelua conducerea regatului Camelot. Alungat din castel şi mult prea mic să-şi mai amintească originile, Arthur ajunge să crească departe de împărăţie, pe aleile întunecate ale oraşului Londinium. Însă în momentul în care acesta reuşeşte să scoată sabia din stancă, viaţa lui se schimbă radical şi este forţat să-şi accepte destinul şi să revendice coroana. Lui Charlie Hunnam îi revine rolul principal şi misiunea de a prezenta legenda sabiei Excalibur şi traiectoria lui Arthur de la copilăria de pe străzi, până la ocuparea tronului.

Regie: Guy Ritchie;

Distribuție:  Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana, Djimon Hounsou;

Gen: Acțiune, Fantastic;

Format: DVD, Blu-Ray, Steelbook 3D.

PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES
PIRAȚII DIN CARAIBE: RĂZBUNAREA LUI SALAZAR
POTC5_Salazar_dvd

Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow este lovit și mai abitir de valul neșansei atunci când pirații fantomă conduși de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar (Bardem), evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare… inclusiv pe el. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack ține de găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor. În efortul de a scăpa de Salazar, Jack se aliază cu Henry (Brenton Thwaites), un marinar tânăr din Flota Navală Regală şi cu Carina Smyth (Kaya Scodelario), o specialistă în astronomie. Singura lor scăpare este legendarul Trident al lui Poseidon. Cei trei pornesc în căutarea lui, la bordul corăbiei „Pescăruşul Mort” (Dying Gull), fiind urmăriţi de cel mai aprig duşman pe care l-a avut până acum Sparrow.

Regie: Joachim Rønning, Espen Sandberg;

Distribuție:  Johnny Depp, Javier Bardem, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, Orlando Bloom;

Gen: Acțiune, Aventuri, Comedie, Fantastic;

Format: DVD.

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2
GARDIENII GALAXIEI VOL. 2

GuardiansOfTheGalaxy2_dvd

Personajele principale încearcă să ajunga la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill.

Regie: James Gunn;

Distribuție: Chris Pratt, Zoe Saldana, Kurt Russell, Dave Bautista, Bradley Cooper;

Gen: Acțiune, SF;

Format: DVD.

THE LIGHT BETWEEN OCEANS
LUMINA DINTRE OCEANE

The-Light-Between-Oceans-DVD_3D-pack

The Light Between Oceans este povestea îngrijitorului unui far și a soției lui, care trăiesc pe coasta de vest a Australiei, și care cresc un copilaș salvat de pe o barcă cu vâsle eșuată.

Regie: Derek Cianfrance;

Distribuție: Rachel Weisz, Michael Fassbender, Alicia Vikander;

Gen: Dramă, Romantic;

Format: DVD.

DEEP
O AVENTURĂ NESFÂRȘITĂ

Deep-DVD_3D-pack

Animaţia „Deep: O aventură nesfârşită” îi va cuceri pe cei mici cu o călătorie plină de umor, culoare şi magie tocmai în adâncul oceanului, printre creaturi marine nemaivăzute şi peisaje spectaculoase.
Plasată într-un viitor îndepărtat în care oamenii au părăsit planeta acoperită aproape în totalitate de apă, micul Deep este o caracatiţă în căutarea aventurii alături de cei doi prieteni ai săi: Evo – peştele undiţar şi Alice – crevetele nevrotic. În anul 2100, aceştia împreună cu alte câteva înotătoare ciudate par a fi singurele vietăţi care mai dau culoare clădirilor întunecate de sub apă. Însă un cutremut le distruge căminul, iar cei trei amici pornesc în sfârşit în aventura la care visau, cu speranţa că vor găsi salvarea în New York-ul scufundat.

Regie: Julio Soto;

Distribuție: Jess Harnell, Phil LaMarr, Jeff Bennett;

Gen: Animație;

Format: DVD.

Câte dintre titlurile prezentate v-au făcut cu ochiul?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s