NOUTĂȚI PROVIDEO IUNIE 2017 + SURPRIZE DE ZIUA COPILULUI

Vara bate la ușă, iar filmele bune de la ProVideo se vor dovedi cei mai de nădejde companioni ai noștri în concediu sau serile răcoroase, când nu avem chef de nimic. Iată care sunt lansările pe DVD și Blu-Ray de luna aceasta:

THE LEGO BATMAN MOVIE – LEGO BATMAN: FILMUL

FII MEREU TU ÎNSUȚI… ASTA DACĂ NU POȚI FI BATMAN

Același spirit rebel al distracției care a facut MAREA AVENTURĂ LEGO un adevarat fenomen mondial, îl aduce acum pe LEGO Batman în propriul film animat. O mulțime de lucruri rele sunt pe cale să se întâmple în Gotham, iar dacă Batman vrea să salveze orașul de sinistrul Joker va trebui să învețe să renunțe la postura de erou solitar, să încerce să colaboreze cu alții și poate, doar poate, să se mai relaxeze puţin…

Regizor: Chris McKay

Distribuție: Will Arnett, Zach Galifianakis, Michael Cera, Rosario Dawson, Ralph Fiennes

Gen: Animație, Aventuri, Comedie

Format: DVD, Blu-Ray, Blu-Ray 3D, Blu-Ray 4K

DC SUPER HERO GIRLS: INTERGALACTIC GAMES – SUPER HERO GIRLS: JOCURILE INTERGALACTICE

DC-Super-Hero-Girls-Intergalactic-Games-DVD_3D-pack (1)

Pregătiți-vă pentru Jocurile Intergalactice, o adevărată competiție a prieteniei care își dorește să aducă pacea de-a lungul galaxiei. Însă cu asemenea echipe aliniate la start, competiția nu va fi deloc una liniștită! Vor reuși simpaticele noastre eroine de la Super Hero High să aducă trofeul campionatului în vitrina liceului cu adversari redutabili precum Academia Korugar sau Female Furies? Intrați în joc alături de Wonder Woman, Supergirl și Batgirl! Împreună, veți descoperi o provocare și mai mare decât jocurile din teren; una dintre echipe s-a înscris în competiție cu un motiv de-a dreptul sinistru… Pe locuri, fiți gata… start! Jocurile și acțiunea vor începe la fel de spectaculos într-un nou film animat marca DC Super Hero Girls!

Regizor: Cecilia Aranovich

Distribuție:  Mariangny Alaverz, Claudia Alvarez, Rebeca Aponte

Gen: Animație, Familie

Format: DVD

FREE STATE OF JONES – LIBERTATE CU ORICE PREŢ

Free-State-of-Jones-DVD_3D-pack

Acțiunea filmului se desfășoară în timpul Războiului Civil American și îl are în centru pe curajosul fermier Newt Knight, care sfidează forțele Confederației cu armata sa de sudiști. Newt i-a atras alături și pe micii fermieri, dar și pe sclavii locurilor. Revolta lor a asigurat victoria locuitorilor din Jones County, Mississippi, împotriva Confederației, și a dus la crearea Statului Liber Jones. Newt Knight s-a remarcat drept o figură rebelă și controversată, a cărui faimă s-a întins dincolo de Răboiul Civil. Căsătorit cu o fostă sclavă, Rachel și trăind într-o comunitate mixtă, acesta s-a implicat cu îndârjire în reconstrucția Sudului, după război.

Regizor: Gary Ross

Distribuție: Matthew McConaughey, Mahershala Ali, Keri Russell, Jacob Lofland, Gugu Mbatha-Raw

Gen: Acțiune, Biografic, Dramă, Istoric, Război

Format: DVD

GOLD – GOANA DUPĂ AUR

Gold-DVD_3D-pack

Kenny Wells (Matthew McConaughey) și Kay (Bryce Dallas Howard), puțin probabila lui pereche, se aventurează în jungla indoneziană în căutarea de aur. Un visător ce-și propagă visele în realitate prin fum de țigară și băutură, care se pare că sunt și cei mai buni prieteni ai lui, care-i însoțesc visul (nebun) de a găsi aur cu orice preț… un film nebun prin ideea de a continua un nume, în timp, un nume care pentru tine înseamnă totul… un film nebun despre dorința de a nu abandona niciodată ceea ce ai dorit mereu să ai.

Regizor: Stephen Gaghan

Distribuție:  Toby Kebbell, Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard

Gen: Acțiune, Dramă, Thriller

Format: DVD

FIST FIGHT – HAI SĂ NE BATEM

În ultima zi de școală, timidul profesor de engleză Andy Campbell (Charlie Day) încearcă să nu-și piardă calmul din cauza farselor răutăcioase pe care le fac absolvenții, managementului deficitar și a tăierilor bugetare care îi pun în pericol slujba. Ca și cum nu era de ajuns, lucrurile se vor înrăutăți atunci când  intră în conflict cu cel mai dur şi fioros coleg, Ron Strickland (Ice Cube) care îl provoacă la o bătaie parte-n parte după ore. Vestea confruntării celor doi profesori se răspândeşte rapid și ajunge să devină exact soluţia de care liceul avea nevoie.

Regizor: Richie Keen

Distribuție: Charlie Day, Ice Cube

Gen: Comedie

Format: DVD, Blu-Ray

Doar la ProVideo.ro Ziua Copilului vine cu SUPER CADOURI pentru cei mici!

image001
În perioada 29 mai– 15 iunie, magazinul online http://www.provideo.ro lansează un concurs cu super premii pentru toți cumpărătorii. Bucurați-vă copiii nu numai cu cele mai frumoase și îndrăgite animații, dar și cu multe premii originale- cărti, tricouri, puzzle-uri, jucării pentru plajă și filme! Pe site poți găsi cele mai noi animații pentru copii precum: Vaiana, Berzele, În cautarea lui Dory, Zootropolis, Bunul Dinozaur! Plasează pe site-ul http://www.provideo.ro cel puțin o comandă care să conțină o animație pe Blu-ray sau DVD și intri direct în concurs.

image002
În plus, profitați acum și de reducerea de 15% valabilă pentru toate comenzile din această lună! Folosiți codul PRO2017 la finalizarea comenzii. Reducerea se cumulează și cu celelalte oferte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s