NOUTĂȚI PROVIDEO MARTIE 2017

Primăvara începe în forță la ProVideo!

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM – ANIMALE FANTASTICE ȘI UNDE LE POȚI GĂSI*

Fantastic Beasts and Where to Find Them o face pe autoarea J.K. Rowling să se întoarcă în universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

Regizor: David Yates

Distribuție: Samantha Morton, Katherine Waterston, Ezra Miller, Eddie Redmayne, Colin Farrell

Gen: Aventuri, Familie, Fantastic

Format: DVD, Blu-Ray, Blu-Ray 3D, Blu-Ray 4K

*Precomandă acum filmul Fantastic Beasts and Where to Find Them pe 4KBD, 3DBD, BD sau DVD și primești un obiect original personalizat cu elemente din film (tricou, jurnal, semn de carte, fular sau cană).

Promoția este valabila doar pentru precomenzile efectuate pe site-ul ProVideo, până la data de 27 martie. Comenzile și premiile vor fi livrate pe 28 martie.

fb premii

logo-provideo

HACKSAW RIDGE – FĂRĂ ARMĂ ÎN LINIA ÎNTÂI

Filmul lui Gibson spune povestea contestatarului adventist Desmond Doss, care a refuzat sĂ ucidă sau să poarte arme datorită convingerilor sale religioase, dar a servit ca medic, alături de americanii care au luptat împotriva japonezilor în Pacific. Filmul se concentrează pe bătălia de la Okinawa din 1945, unde Doss s-a ocupat de unul singur de 75 de răniți, chiar sub focul inamic. A fost decorat cu Medalia de Onoare a Congresului pentru curajul său, de președintele american Harry Truman.

Regie: Mel Gibson

Distribuție: Vince Vaughn, Teresa Palmer, Sam Worthington, Andrew Garfield

Gen: Biografic, Dramă

Format: DVD, Blu-Ray

logo-provideo

DOCTOR STRANGE

DoctorStrange_DVD

Când strălucitul, dar egocentricul neurochirurg Stephen Strange își pierde abilitatea de a opera în urma unui accident, un viitor sumbru pare să-i fie destinat. Dar o întâlnire providențială cu Cea Antică, vrăjitoarea supremă retras în sihăstrie pe culmile din Himalaya, i-ar putea deschide lui Strange calea către secretele magiei. Numai că Cea Antică, deranjată de egoismul lui Strange, se va lăsa cu greu convinsă să-l transforme în învățăcelul său. Va reuși doctorul să devină Vrăjitorul Suprem, gata să apere Pământul de forțele magice din Univers?

Regie: Scott Derrickson

Distribuție: Rachel McAdams, Mads Mikkelsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Cumberbatch

Gen: Acțiune, Aventuri, Fantastic

Format: DVD

logo-provideo

FLORENCE FOSTER JENKINS

Florence-DVD_3D-pack

Cu Meryl Streep şi Hugh Grant în rolurile principale, filmul Florence Foster Jenkins prezintă incredibila poveste adevărată a unei excentrice moştenitoare americane, a cărei singur scop în viaţă este acela de a deveni o soprană celebră. Din punctul ei de vedere are o voce absolut minunată, deşi nimeni altcineva nu pare să îi împărtăşească opinia. Partenerul şi managerul ei Clair Bayfield, un actor diplomat englez, este singurul care face tot posibilul pentru a o proteja de crudul adevăr şi de ridicol. Întreaga şaradă este pe cale să se destrame în momentul în care Florence decide să organizeze un concert cu public numeros la celebra Carnegie Hall.

Regie: Stephen Frears

Distribuție: Simon Helberg, Rebecca Ferguson, Meryl Streep, Hugh Grant

Gen: Comedie, Dramă

Format: DVD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s