NOUTĂȚI + CONCURS INEDIT MARCA NEMIRA

Noutăți Nemira: Philip K. Dick, Stephen King & Robyn Young

nemira

2017 începe în forță pentru super-cititorii Nemira cu noutăți în colecțiile Nautilus & Suspans:

philip_k_dick-dr_bloodmoney

Seria de autor Philip K. Dick se îmbogățește cu un nou roman în colecția Nautilus, care apare pentru prima dată în limba română, tradus de Dan Sociu: Dr. Bloodmoney. Cartea a fost nominalizată la Premiile Nebula în 1965 și descrie un viitor ușor de recunoscut, dar totuși inimaginabil până la capăt.  O comedie neagră animată de o galerie de personaje bizare se desfășoară într-o lume care suferă consecințele anihilării nucleare, o lume în care mutanții fac norma. Printre ei, Dr. Bloodmoney este un mutant cu puteri telekinetice, un DJ într-un satelit ce circulă neobosit, un fizician megaloman, care a contribuit semnificativ la distrugere acționează într-o lume dominată de rău.

stephen-king-ce-am-gasit-al-meu-sa-fie-c1

Stephen King lovește din nou! Seria Bill Hodges, începută anul trecut cu Mister Mercedes în colecția Suspans, continuă cu mult-așteptatul Ce-am găsit al meu să fie, un thriller palpitant despre obsesia periculoasă a unui cititor pentru un scriitor. John Rothstein, scriitorul care l-a inventat pe Jimmy Gold și care este preferatul lui Morris Bellamy, e ucis de fanul său înfocat. Sfârșitul lui înseamnă începutul goanei după opera sa nepublicată, care cuprinde cel puțin încă un roman cu Jimmy Gold. Însă Morris ascunde tot și, peste treizeci și cinci de ani, când iese de la închisoare, află că între timp comoara furată a fost descoperită de altcineva. Dar în calea răzbunării mult visate stau fostul detectiv Bill Hodges și asociații lui de încredere.

robyn-young-2-renegatul_c1

Pentru pasionații de istorie, tot în colecția Suspans apare Renegatul, partea a doua din seria Rebeliunea, de Robyn Young, care povestește pasionant intrigile și luptele care se duceau între Anglia și Scoția într-o perioadă de mari tensiuni politice. Regele Edward al Angliei se îndreaptă spre Scoția, hotărât să o cucerească. Un singur om îi stă în cale: Robert Bruce, care e hotărât să ajungă el însuși pe tronul Scoției. Dar și alții râvnesc la coroană și se coalizează împotriva lui.

Concurs- Capsula timpului Nemira 25 continuă!

capsula-timpului

Voi cum vedeți lumea peste 25 de ani? Postați răspunsurile printr-un comentariu la clipul postat pe YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=ubpWF7gh7xc) pentru o șansă de a câștiga un exemplar din Umanii, de Matt Haig, una dintre cele mai emoționante și inedite povești puse pe hârtie în ultimii ani. Concursul se desfăşoară în perioada 30 ianuarie – 3 februarie, iar cei 20 de câştigători vor fi aleşi de un juriu format din trei pasionaţi de ştiinţă, SF şi literatură de anticipaţie din echipa Nemira. Lista câştigătorilor va fi anunţată luni, 6 februarie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s