CONCURS COLȚI-LUNGI: UNIUNEA TRIBURILOR!

banner-colti-lungi

Unul dintre cele mai inedite romane semnate de un scriitor autohton poate fi al vostru, alături de un tricou personalizat cu coperta cărții, prin bunăvoința editurii All!

Pentru a participa la concurs trebuie să:

  • fiți abonat al blogului;
  • dați like paginilor de Facebook Editura All și Colti Lungi;
  • dați share postării, astfel încât să audă cât mai multă lume de concurs;
  • scrieți un comentariu cu adresa de mail/user-ul WordPress folosit pentru abonare + link-ul către postarea de pe pagina voastră de Facebook unde ați dat share concursului + răspundeți în câteva rânduri la întrebarea: ce ați face dacă ați fi desemnat căpetenia unui trib amazonian pentru o zi?

Concursul se încheie luni, 06.02.2017, iar câștigătorul va fi ales prin intermediul random.org și va fi anunțat marți, 07.02.2017, printr-un update la această postare. Mult succes!

UPDATE: Concursul s-a încheiat, iar câștigătorul este emageorgiana2112! Te rog să-mi trimiți datele tale pe mail (razvan_timar@yahoo.com) sau printr-un mesaj pe Facebook până luni, 13.02.2017. În cazul în care nu primesc niciun mesaj/mail, voi fi nevoit să aleg alt câștigător. Vă mulțumesc tuturor pentru participare😀

Anunțuri

14 gânduri despre „CONCURS COLȚI-LUNGI: UNIUNEA TRIBURILOR!

  1. Dacă aș fi desemnată căpetenia unui trib amazonian pentru o zi, aș încerca să învăț alături de ceilalți felul în care simt și înțeleg ei iubirea și i-aș ruga să împărtășească unii cu alții din vieților lor personale și dorințele lor cele mai puternice


  2. User: typhoonduciel

    Ca sef de trib amazonian, as lua toti bastinasii de acolo, i-as inarma si i-as aduce in Romania, sa ii casapeasca pe toti parlamentarii. Astfel as salva Romania.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s