NOUTĂȚI PROVIDEO IANUARIE 2017

2017 începe în forță la ProVideo!

STORKS – BERZELE

Berzele aduc bebelșii la parinți… sau cel puțin așa făceau. Acum livrează colete pentru compania globală Cornerstore. Junior, cea mai silitoare barză din companie, urmează să fie promovat când, din greșeală, acționeaza mașina de făcut bebeluși, aducând pe lume o fetiță absolut adorabilă.

Disperat să livreze mica minune înainte să afle șeful de eroare, Junior pleacă într-o expediție neautorizată alături de prietenul său Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor. Călătoria inițiatică nu va duce doar la întregirea unei familii, ci le va ajuta pe berze să revină la adevărata lor misiune pe Pământ.

Distribuție: Andy Samberg, Kelsey Grammer, Katie Crown, Jennifer Aniston, Ty Burrell, Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Danny Trejo

Regizor: Nicholas Stoller

Gen: Familie, Animație, Comedie

Format: DVD, Blu-Ray, Blu-Ray 3D, Blu-Ray 4K

SULLY – SULLY: MIRACOLUL DE PE RÂUL HUDSON

Filmul biografic produs în format 3D de către studiourile Warner Bros îl are în scaunul regizoral pe Clint Eastwood, iar protagonist este Tom Hanks. Acesta îl va portretiza pe eroul național Chesley „Sully” Sullenberger, pilot american care a aterizat forțat în râul Hudson, în ianuarie 2009, cu un avion de linie, salvând viața tuturor celor 155 de pasageri.

Distribuție: Tom Hanks, Laura Linney, Autumn Reeser, Aaron Eckhart

Regizor: Clint Eastwood

Gen: Biografic, Dramă

Format: DVD, Blu-Ray

THE BIG FRIENDLY GIANT – MARELE URIAȘ PRIETENOS

the-bfg-dvd_3d-pack

Talentele a doi dintre cei mai talentați povestitori din lume – Roald Dahl și Steven Spielberg – se vor combina pentru prima oară pentru a aduce pe marile ecrane iubita carte pentru copii Marele Uriaș Prietenos, devenită o lucrare clasică a genului.

Producţia relatează povestea unei orfane şi a Uriaşului care îi face cunoştinţă cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toţi ceilalţi asemenea lui, Marele Uriaş Prietenos este extrem de amabil şi gentil.

Deşi la început micuţa Sophie se teme de lumea uriaşă în care a ajuns, îşi dă seama repede că însoţitorul ei este o creatură blândă, iar curiozitatea o împinge să pună zeci de întrebări. Amicul ei o învaţă totul despre magie şi felul în care transmite vise copiilor de pe Pământ, dar o avertizează în acelaşi timp că o revoltă a giganţilor este pe cale să distrugă echilibrul pământenilor. Astfel, misiunea celor doi va fi aceea de a salva omenirea de uriaşul pericol din universul magic, pe cale să izbucnească.

Distribuție: Ruby Barnhill, Rebecca Hall, Penelope Wilton, Mark Rylance, Jemaine Clement

Regizor: Steven Spielberg

Gen: Aventuri, Familie, Fantastic

Format: DVD

MECHANIC: RESSURECTION – MECANICUL 2

Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente.

Distribuție: Tommy Lee Jones, Jessica Alba, Jason Statham

Regizor: Dennis Gansel

Gen: Acțiune, Crimă, Thriller

Format: DVD, Blu-Ray

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s