4K ULTRA HD – FORMATUL GENERAȚIEI URMĂTOARE! CEA MAI SPECTACULOASĂ EXPERIENȚĂ DE VIZIONARE A FILMELOR LA TINE ACASĂ!

image001

ProVideo anunță lansarea pe 5 decembrie 2016 a primului film disponibil în formatul 4k ULTRA HD BLU-RAY în România, SUICIDE SQUAD: BRIGADA SINUCIGAȘILOR, pentru a coincide cu disponibilitatea player-erelor Ultra HD Blu-Ray pe piață.

suicide-squad_precomanda

E ATÂT DE BINE SĂ FII RĂU…..

Pentru a-și micșora pedepsele, o brigadă formată din cei mai periculoși anti-eroi acceptă să lucreze împreună pentru guvern. Misiunea lor? Să distrugă o entitate malefică misterioasă ce pare de neînvins….

ss_1168x390

4K Ultra HD și High Dynamic Range (HDR) asigură clienților o experiență de vizionare home entertainment mai fiabilă, mai vibrantă și mai colorată decât oricând.

O experiență de vizionare captivantă și uimitoare!

• rezoluția 4K – de 4 ori mai clar decât HD;

• High Dynamic Range (HDR) – culori mai strălucitoare, mai intense și mai naturale;

• Wider Color Spectrum– mai multe culori naturale;

• în cazul în care conținutul este animat, există opțiunea de a înlocui cuvântul „Lifelike”;

• Immersive Audio – sunet multi-dimensional.

Configurația produsului Blu-Ray 4K:

• 2 discuri: filmul în format 4K UHD + filmul în format Blu-Ray Disc standard;

• carcasă nouă, neagră;

• poate include Dolby ATMOS 7.1 sau 5.1 Audio Streams.

Suntem bucuroși că am putut realiza această nouă etapă tehnologică care ne va permite să aducem publicului nostru cele mai bune experiențe de vizionare acasă, cu imagini de claritate extraordinară și sonor cuprinzător.” a declarat Ron Sanders, Președinte, Warner Bros. Worldwide Home Entertainment Distribution. Ultra HD cu HDR reprezintă cel mai palpitant progres din domeniul home entertainment, iar o dată cu proliferarea anticipată a canalelor de televiziune Ultra HD în anii viitori, ofertele noastre de produse Ultra HD Blu-vor completa cu adevărat capacitățile uimitoare ale acestei noi generații de hardware home entertainment.  Warner Bros. și-a asumat angajamentul lansării unui game vaste de titluri Ultra HD Blu-ray, inclusiv titluri noi și oferte din catalogul nostru extins.

4k_b

Despre ProVideo:

ProVideo este unul dintre cei mai importanți distribuitori de home video de pe piața românească, fiind unici licențiați pentru produsele Warner Bros, Disney, independenți și locali în format BLU-RAY 4K, BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD.

Cu o gamă variată de producții cinematografice în portofoliu, care acoperă o impresionantă diversitate de genuri, ne-am menținut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabilă și noutatea filmelor comercializate.

Pentru colecționarii de BLU-RAY 4K, BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD, dar și pentru publicul interesat să achizitioneze filme la cele mai tentante oferte de preț, se anunță un an extrem de promițător, portofoliul ProVideo urmând a fi întregit de titluri care se bucură de notorietate și care au un imens potențial de box office.

image009

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s