NOUTĂȚI PROVIDEO NOIEMBRIE 2016

provideo-logo

După o vară absolut încântătoare, plină de filme bune și foarte bune, încununată cu relansarea oficială a site-ului, toamna ProVideo se încheie cu o serie de titluri care abia așteaptă să-și facă loc în colecțiile voastre! 😀

GAME OF THRONES: THE COMPLETE SIXTH SEASON – URZEALA TRONURILOR: SEZONUL 6

După evenimentele șocante de la finalul sezonului 5, inclusiv soarta sângeroasă a lui Jon Snow, umilirea publică a lui Cersei și situația aproape fatală în care s-a aflat Daenerys, supraviețuitorii din Westeros și Essos se regrupează pentru a-și trăi destinele individuale. Personaje familiare vor lega noi alianțe pentru a-și mări șansele de supraviețuire, în timp ce noi personaje vor afecta balanța puterii din est, vest, nord și sud.

Regie: David Benioff

Distribuție: Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington

Gen: Fantastic, Dramă

Format: DVD, Blu-Ray

* Sezoanele 1-5 vor fi și ele disponibile, începând cu această lună, în format Blu-Ray, alături de un set ce conține toate cele 6 sezoane, în format DVD.

FINDING DORY – ÎN CĂUTAREA LUI DORY

findingdory_dvd

Acțiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, Finding Nemo, și îi are ca participanți pe Marlin (Albert Brooks), Nemo și Gașca din Acvariu, printre alții. Locul peripețiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar în poveste își vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei și va învăța între timp și câteva lucruri esențiale despre importanța familiei.

Regie: Andrew Stanton, Angus MacLane

Distribuție: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Diane Keaton

Gen: Animație, Aventuri, Comedie, Familie

Format: DVD

ME BEFORE YOU – ÎNAINTE SĂ TE CUNOSC

Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

Regie: Thea Sharrock

Distribuție: Vanessa Kirby, Sam Claflin, Emilia Clarke

Gen: Dramă, Romantic

Format: DVD, Blu-Ray

VINYL: SEZONUL 1

pdd00000254

Vinyl prezintă industria muzicală rock’n’roll, până la începutul erei punk, disco și hip-hop, din New York, în anii ‘70. Acțiunea serialului este văzută prin ochii președintelui unei case de discuri, Richie Finestra (interpretat de Bobby Cannavale), care încearcă să-și salveze compania, în timp ce îi distruge pe toți cei care îi ies în cale.

Regie: S.J. Clarkson, Peter Sollett, Nicole Kassell, Martin Scorsese, Mark Romanek, Jon S. Baird, Carl Franklin, Allen Coulter

Distribuție: Paul Ben-Victor, P.J. Byrne, Olivia Wilde, Max Casella, James Jagger, Bobby Cannavale

Gen: Dramă, Muzical

Format: DVD

THE LEGEND OF TARZAN – LEGENDA LUI TARZAN

Au trecut ani și ani de când cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viață rafinată alături de soția sa, Jane (Robbie). De această dată, a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conștient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie și răzbunare și pus în mișcare de căpitanul Leon (Waltz). Însă căpitanul și acoliții lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale să dezlănțuie.

Regie: David Yates

Distribuție: Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Christoph Waltz, Alexander Skarsgård

Gen: Acțiune, Aventuri

Format: DVD, Blu-Ray, Blu-Ray 3D Steelbook

Și, la sfârșit, o veste bună pentru toți iubitorii de filme și tehnologie: ProVideo va lansa, la începutul lunii decembrie, primul Blu-Ray 4K din România! Despre ce titlu este vorba? Asta o să aflați cât de curând 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s