NOUTĂȚI EMPIRE FILM OCTOMBRIE 2016

logo-empire

Toamna se numără… noutățile în materie de filme 😀 În luna octombrie, Empire Film va lansa comedii îndrăgite, pelicule fantasy epice și thrillere pline de suspans. Take a look!

PRIDE & PREJUDICE & ZOMBIES – MÂNDRIE, PREJUDECATĂ ȘI ZOMBI

 CĂSĂPEȘTE CU MÂNDRIE. UCIDE CU PREJUDECATĂ. O EXPLOZIE SÂNGEROASĂ DE DISTRACȚIE CU ZOMBI!

MÂNDRIE, PREJUDECATĂ ȘI ZOMBI este o adaptare nouă şi surprinzătoare a romanului clasic al lui Jane Austen, Pride and Prejudice. Anglia secolului XIX este cuprinsă de un flagel misterios. Ţara este cotropită de morţi vii, care pun capăt felului de viaţă victorian. Nimeni nu se mai simte în siguranţă. În scenă intră agresiva eroină Elizabeth Bennet, o maestră a artelor şi armelor marţiale, o tânără independentă, emancipată şi extrem de voluntară. Circumstanţele teribile ale prezentului o obligă să se alieze cu Mr. Darcy, un gentleman chipeş, dar arogant.

Regizor: Burr Steers

Distribuție: Lily James, Sam Riley, Jack Huston

Gen: Acțiune, Dragoste, Horror

Format: Blu-Ray, DVD

THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR – RĂZBOINICUL VÂNĂTOR ȘI CRĂIASA ZĂPEZII

DESCOPERĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎNAINTE DE ALBĂ CA ZĂPADA

Cu mult înainte ca Ravenna (Theron), malefica regină, să fie învinsă de Albă ca Zăpada, a fost martora plecării din regat a surorii sale, Freya (Blunt), după ce aceasta a suferit o trădare care i-a frânt sufletul. Freya, care are puterea de a îngheța orice și pe oricine, și-a petrecut viața în castelul său izolat, pregătind o întreagă legiune de vânători letali, printre care Eric (Hemsworth) și Sara (Chastain) – preferații săi. Dar cei doi au sfidat singura și cea mai importantă regulă a sa: să nu se îndrăgostească.

Regizor: Cedric Nicolas-Troyan

Distribuție: Emily Blunt, Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Charlize Theron

Gen: Acțiune, Aventură, Dramă, Fantastic

Format: Blu-RayDVD

TRIPLE 9 – CODUL STRĂZII

NU ESTE NICIODATĂ ALB ȘI NEGRU

Când o bandă de spărgători de bănci, formată din poliţişti corupţi şi foşti militari este forţată să dea o lovitură extrem de riscantă în favoarea unui mafiot fără scrupule, membrii ei hotărăsc că singura lor şansă de a reuşi este să distragă atenţia Poliţiei din Atlanta folosindu-se de codul „999” — care înseamnă „poliţist rănit”.

Regizor: John Hillcoat

Distribuție: Casey Affleck, Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie

Gen: Acțiune, Dramă

Format: Blu-Ray, DVD

THE STANFORD PRISON EXPERIMENT – EXPERIMENTUL STANFORD

1491

NU-ȚI PIERDE FIREA

Filmul conturează experimentul în cadrul căruia universitatea din Stanford a urmărit comportamentul a 24 de participanți – persoane stabile din punct de vedere psihic, în condițiile unei detenții simulate. Astfel, universitatea a simulat o închisoare în subsolul clădirii principale în care participanții, împărțiți în 2 grupuri, gardieni și deținuți aveau să conviețuiască timp de 14 zile. Cum s-a transformat comportamentul celor implicați și care au fost concluziile?

Regizor: Kyle Patrick Alvarez

Distributie: Ezra Miller, Tye Sheridan, Billy Crudup

Genul: Biografic, Dramă, Război

Format: DVD

I’LL SEE YOU IN MY DREAMS – TE VOI REVEDEA ÎN VIS

1490

VIAȚA MERGE ÎNAINTE. MERGI ȘI TU CU EA.

După moartea îndrăgitului său câine, Carol simte că activitățile care până acum i-au adus bucurie și mulțumire – precum un joc de bridge, grădinăritul, un pahar de vin – și-au pierdut savoarea. Cu ajutorul celor mai bune prietene, aceasta decide să îmbrățișeze din nou viața, să cunoască oameni, să se reconecteze cu fiica sa, și, de ce nu, să se îndrăgostească. Astfel, înțelege că prin iubire și prietenie, poți da, la orice vârstă, un nou sens vieții.

Regizor: Brett Haley

Distributie: Blythe Danner, Martin Starr, Sam Elliott

Genul: Comedie, Dragoste, Dramă

Format: DVD

BAD NEIGHBORS 2 – VECINI DE COȘMAR 2

A ÎNCEPUT UN NOU RĂZBOI ÎN CARTIER

Este continuarea comediei-blockbuster din 2014. De această dată, Mac (Rogen) și Kelly Radner (Byrne) urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că sunt gata să facă mișcarea supremă de maturizare completă: să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor în liniște și în siguranță, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente. Sătule de sistemul discriminator și restrictiv al școlii, domnișoarele nonconofrmiste din Kappa Nu au decis să se instaleze într-o casă unde să-și facă singure regulile, adică să facă absolut orice le-ar trece prin cap. Când Shelby (Moretz), împreună cu „surorile” ei, găsesc locul perfect, în afara campusului, nu se împiedică de un „detaliu” precum faptul că e un cartier foarte liniștit când dau drumul unor chefuri la fel de demențiale precum cele organizate de frăția băieților.

Regizor: Nicholas Stoller

Distribuție: Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron

Gen: Comedie

Format: Blu-Ray, DVD

KINGSGLAIVE: FINAL FANTASY XV – SPADA REGELUI: FINAL FANTASY XV

 

“SCENE DE ACȚIUNE ULUITOARE… AARON PAUL, SEAN BEAN ȘI LENA HEADEY OFERĂ PERFORMANȚE GENIALE

Tărâmul magic Lucis, este căminul Cristalului sacru, iar Imperiul amenințător Niflheim este hotărât să-l fure. Regele Regis din Lucis (Sean Bean), comnadă elita soldaților săi, numită Spada Regelui. Cu ajutorul magiei regelui, Nyx (Aaron Paul) și tovarășii săi soldați luptă pentru a apăra sârguincios regatul Lucis. Totuși puterea militară copleșitoare a inamicului îi lasă pe Regele Regis cu o singură varianta.. să-și însoare fiul, Prințul Noctis, cu Prințesa Lunafreya din Tenebrae (Lena Headey), capturată în Niflheim și să-și predea pământurile conducerii Imperiului. Deși regele acceptă, devine clar că Imperiul nu se va da înlături de la nimic pentru a cuceri întreaga lume. Singurii care îl pot opri sunt membrii Spadei Regelui.

Regizor: Takeshi Nozue

Distribuție: Aaron Paul, Lena Headey, Sean Bean

Gen: Animație, Aventură, Fantastic

Format: Blu-Ray, DVD

MONEY MONSTER – MAȘINA DE BANI

 

UN THRILLER COPLEȘITOR ȘI ATÂT DE CAPTIVANT, ÎNCÂT NICIUN MINUT NU E LIPSIT DE TENSIUNE

MONEY MONSTER spune povestea unei personalități TV, în același timp un guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates (Clooney). Însă atunci când unul din fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică. Bărbatul (Jack O’Connell) îl ia ostatici pe Lee și întreaga sa echipă TV, în direct, și amenință că îl va omorî pe prezentator, dacă acesta nu reușește să crească valoarea acțiunilor sale înainte ca bursa să se închidă, vrând pe lângă asta, să știe exact ce a provocat necazul său și al alor mii de oameni. Rating-ul emisiunii se multiplică rapid, pe măsură ce tot mai mulți localnici încep să urmărească drama în timp real, pe fundalul misterios al unei conspirații la nivel global.

Regizor: Jodie Foster

Distribuție: George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell

Gen: Dramă, Mister, Thriller

Format: Blu-Ray, DVD

THE LOBSTER – HOMARUL

1494

UN FILM PREȚIOS, FRAPANT, AMUZANT, DAR MELANCOLIC, CARE ÎȚI BÂNTUIE CREIERUL ȘI APOI INIMA.

Bun venit în lumea distopică și futuristă a HOMARULUI, unde oamenii singuri trebuie să-și găsească sufletul pereche înainte de împlinirea vârtei de 45 de ani, altfel vor fi capturați, trasformați într-un animal ales de ei și apoi trimiși în pădure. Colin Farrell, Rachel Weisz, Lea Seydoux, John C. Reilly și Ben Whishaw joacă în această isteață și nonconformistă comedie care clădește o viziune onestă, extrem de inovativă, despre obsesia la nivel al societății, față de găsirea sufletului pereche și crearea unui cămin cu persoana aleasă.. în final demonstrând că iubirea nu este ceva ce poate fi căutat, ci doar găsit.

Regizor: Yorgos Lanthimos

Distribuție: Colin Farrell, Rachel Weisz, Jessica Barden

Gen: Comedie, Dragoste, Dramă

Format: DVD

THE LEGEND OF BARNEY THOMSON – LEGENDA LUI BARNEY THOMSON

1495

O COMEDIE TĂIOASĂ REGIZATĂ DE ROBERT CARLYLE 

Barney Thompson, un frizer ușor stângaci și neadaptat, duce o viață de mediocritate disperantă. Ocolit la muncă și acasă, neputând să scape din șanțul care a devenit vieța sa în ultimii 20 de ani, fiecare zi banală pare să se amestece cu următoarea. Totuși, nu există viață asa anostă încât să nu poată fi piperată puțin printr-o crimă necugetată, un psihopat și un frigider plin de carne proaspăt ambalată. Viața neinteresantă a lui Barney Thompson ajunge de la 0 la 60 în cinci secunde.. atunci când acesta intră în lumea grotească și comic de absurdă a unui criminal în serie. Este debutul regizoral al lui Robert Carlyle, cunoscut pentru „Trainspotting” și „Once Upon a Time”.

Regizor: Robert Carlyle

Distribuție: Robert Carlyle, Emma Thompson, Ray Winstone

Gen: Comedie, Mister

Format: DVD

WARCRAFT: THE BEGINNING – WARCRAFT: ÎNCEPUTUL

Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul. De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, și el dispus să sacrifice totul pentru a-și salva poporul și familia de la dispariție. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth.

Regizor: Duncan Jones

Distribuție: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster

Gen: Acțiune, Aventură, Fantastic

Format: Blu-Ray, DVD

2 gânduri despre „NOUTĂȚI EMPIRE FILM OCTOMBRIE 2016

    • Și mie mi-au făcut cu ochiul cele două filme 😀 Am văzut trailerul pentru Stanford și pare foarte bun, cât despre de Lobster… am auzit atât de multe lucruri bune și sinopsisul sună atât de genial încât trebue să-l văd cât mai repede.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s