NOUL SITE PROVIDEO.RO!

image005

După cum bine știți, pe lângă cărți îmi place foarte mult să colecționez filme. Că sunt blockbustere sau filme indie, animații sau pelicule live action, filme vechi sau noi, de fiecare dată când desfac ambalajul unui DVD și mă holbez la discul ascuns în carcasă simt aceeași bucurie comparabilă cu a unui copil într-un magazin de dulciuri.

ProVideo este unul dintre cei mai importanți distribuitori de filme pe format DVD și Blu-Ray din România, portofoliul firmei cuprinzând titluri precum trilogia The Lord of the Rings, seria Harry Potter, întreaga colecție de filme Marvel, animații Disney și multe, multe altele, și, cu ocazia relansării site-ului provideo.ro, au un mesaj de transmis:

Dragi cinefili,

Suntem mândri să anunţăm relansarea siteului: www.provideo.ro!

Noul website ProVideo prezintă o interfață performantă și ușor adaptabilă la orice dimensiune de ecran: desktop, tabletă, smartphone.

Împreună cu cei de la Inotec am construit un site simplu și ușor de utilizat, prietenos cu utilizatorul, dar, în același timp, un site dinamic în care veți afla permanent care sunt noutățile din lumea filmului.

Pro Video te invită în lumea magicăa filmelor! Animații superbe, povești de dragoste pline de romantism sau total nonconformiste, thrillere palpitante, filme clasice, comedii senzaționale și aventuri fabuloase sunt gata să satisfacă gusturile oricărui cinefil!

Pro Video este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de home video de pe piaţa românească, fiind unici licentiaţi pentru produsele Warner Bros, Disney, independenţi şi locali în format Blu-Ray 3D , BLU-RAY şi DVD.

Cu o gama variată de producţii cinematografice în portofoliu, care acoperă o impresionantă diversitate de genuri, ne-am menţinut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabilă şi noutatea filmelor comercializate.

Pentru colecţionarii de DVD-uri, Blu-ray şi Blu-ray 3D dar şi pentru publicul interesat să achiziţioneze filme la cele mai tentante oferte de preţ, se anunţă un an extrem de promiţător, portofoliul Pro Video urmând a fi intregit de titluri care se bucură de notorietate şi care au un imens potenţial de box office.

Dintre acestea, cu siguranţă cele mai importante lansări Pro Video se numără: Star Wars: Trezirea Forţei, Batman V Superman, Suicide Squad, Midnight Special, Zootropolis, Cartea Junglei, Bunul Dinozaur, Urzeala Tronurilor-sezonul6, Captain America: Civil War, Me before You. În pas cu ultimele tehnologii, oferim posibilitatea de a viziona filmele distribuite, în condiţii excelente de imagine şi sunet, graţie producţiilor lansate în format Blu Ray, Blu-Ray 3D şi în curând Blu-Ray 4K.

Vizitaţi–ne cât mai des!

provideo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s