NOUTĂȚI EMPIRE FILM – MAI 2016 (PARTEA A II-A)

logo-empire

Vă spuneam, la sfârșitul articolului anterior, că Empire Film ne-a pregătit mai multe surprize pentru luna mai. Ei bine, iată care sunt acestea:

COLUMBUS CIRCLE – PRIZONIERA FRICII

columbus-circle

Columbus Circle este povestea unei moștenitoare, Abigail, (Selma Blair) retrase într-un apartament din Manhattan de aproape 20 de ani. Abigail va trebui să-și înfrunte temerile în momentul în care un detectiv (Giovanni Ribisi) apare să investigheze o crimă sinistră ce a avut loc în apartamentul vecin, în care s-a mutat un nou cuplu (Amy Smart și Jason Lee).

Durată film: 82 minute

Audio: Engleză 5.1

Subtitrări: Română

MISS MEADOWS- DOMNIȘARA MEADOWS: DULCE RĂZBUNARE

miss-meadows

Domnișoara Meadows (Katie Holmes) este vecina ideală: politicoasă, drăguță, prietenoasă și puțin naivă. Ea este profesoară la o școală locală și toți copiii o adoră. Cu toate acestea, oamenii nu știu că ea este, de fapt, o asasină care scapă de infractori cu sânge rece. Ei îi place de șeriful local (James Badge Dale) care, la rândul lui, este îndrăgostit de ea. Dar el cercetează decesele unor criminali și indiciile arată clar spre femeia visurilor sale. El află din ce în ce mai multe lucruri despre trecutul ei: ea ascunde niște secrete întunecate care acum îi amenință viitorul. El își dorește să o apere, dar nu poate ignora legea. Între timp, domnișoara Meadows își continuă războiul împotriva criminalității. Și, în același timp, își pregătește nunta.

Durată film: 88 minute

Audio: Engleză 5.1

Subtitrări: Română

POINT BREAK – LA LIMITA EXTREMĂ

point-break

La limita extremă este un thriller de acțiune plin de adrenalină, producție a companiei Alcon Entertainment, în care un tânăr agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltrează într-un grup de sportivi de elită mereu în căutarea de senzații tari, condus de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga dacă suspiciunile legate de implicarea acestora într-o serie de infracțiuni executate în manieră extremă și neobișnuită sunt reale. Aflat sub acoperire, cu viața mereu în pericol iminent, Utah e decis să facă orice pentru dovedi că aceștia sunt vinovați de acea serie de crime de neconceput.

Durată film: 111 minute

Audio: Engleză 5.1, Maghiară 5.1

Subtitrări: Română, Maghiară

DRAGON BLADE – SABIA DRAGONULUI

dragon-blade

Brody și Cusack joacă doi soldați romani care încearcă să capete control asupra Drumului Mătăsii, ruta comercială ce leagă China de Europa. Jackie Chan joacă rolul unui conducător militar chinez, pe nume Huo An, care se vede nevoit să lupte în aceeași tabără cu personajul lui John Cusack.

Durată film: 99 minute

Audio: Engleză 5.1, Maghiară 5.1

Subtitrări: Română

MR. HOLMES – DETECTIVUL HOLMES

mr-holmes

Mr. Holmes este o versiune specială a celui mai faimos detectiv din lume. În 1947, în căsuța sa de pe malul mării, un Sherlock Holmes îmbătrânit (Ian McKellen, nominalizat la Premiile Oscar® în anul 2001 pentru rolul său din Stăpânul Inelelor) își îngrijeste albinele, având ca singură companie pe menajera sa (Laura Linney, nominalizată la Premiile Oscar în anul 2000) și fiul acesteia, Roger. Luptându-se cu forța tot mai scăzută a minții sale, Holmes ajunge să se bazeze pe băiat, în timp ce revizitează circumstanțe ale cazului neelucidat ce l-a forțat să se retragă din meseria de detectiv, și caută răspunsuri la misterele vietii și iubirii – înainte să fie prea târziu.

Durată film: 99 minute

Audio: Engleză 5.1, Maghiară 5.1, Cehă 5.1, Poloneză 5.1 VO

Subtitrări: Engleză, Bulgară, Cehă, Croată, Daneză, Finlandeză, Maghiară, Islandeză, Norvegiană, Poloneză, Română, Slovacă, Slovenă, Suedeză

Bonus: Story, Icon

INFINITELY POLAR BEAR – VIAȚA PE MARGINEA PRĂPASTIEI

infinitely-polar-bear

Inspirat din copilăria regizoarei Maya Forbes, scenaristă și producătoare de seriale TV, debutantă în regie cu acest film, Polar Bear este povestea familiei Stuart, din Bostonul anilor 70-80. Tatăl (Mark Ruffalo) provine dintr-o familie aristocrată, nu muncește, are 2 fete și personalitate bipolară. Soția (Zoe Saldana) acceptă un MBA în New York și îl lasă pe Cameron să se descurce cu fetele și să îi demonstreze că poate fi capul familiei.

Durata Film: 85 minute

Audio: Engleză 5.1, Cehă 5.1, Maghiară 5.1, Poloneză 5.1 VO, Rusă 5.1 VO

Subtitrari: Bulgară, Croată, Cehă, Engleză, Estoniană, Maghiară, Islandeză, Poloneză, Română, Rusă, Sârbă, Slovacă, Slovenă

Bonus: Commentaries; Featurettes

WOODLAWN – LICEUL WOODLAWN

woodlawn

Woodlawn este un film inspirațional despre dragoste și unitate care depășesc ura și diviziunea. După o desegrație dată de gurvern în 1973, Tony Nathan, un elev la liceu și talentat jucător de fotbal, trebuie să învețe să-și assume cu mândrie darul și să aibă încredere în sine, în timp ce navighează printre tensiuni cauzate de rasism, pe terenul de fotbal.

Durată film: 118 minute

Audio: Engleză 5.1, Germană 5.1, Spaniolă 5.1, Rusă 5.1 VO

Subtitrări: Engleză, Arabă, Bulgară, Croată, Cehă, Daneză, Estonă, Finlandeză, Germană, Ebraică, Maghiară, Islandeză, Italiană, Letonă, Lituaniană, Norvegiană, Poloneză, Portugheză, Română, Rusă, Sârbă, Slovacă, Slovenă, Spaniolă, Suedeză,

Bonus: Commentary, Deleted Scenes, Featurettes

2 gânduri despre „NOUTĂȚI EMPIRE FILM – MAI 2016 (PARTEA A II-A)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s