CONCURS ORAȘUL FOCULUI CERESC!!!

banner-im6-orasul-focului-ceresc

După cum bine știți, a șasea parte a seriei Instrumente Mortale, și anume Orașul Focului Ceresc, a apărut la sfârșitul lunii trecute. Prin amabilitatea editurii Leda, un exemplar al romanului va ajunge la un vânător de umbre norocos, astfel încât ea sau el să poată afla deznodământul poveștii care a fermecat milioane de cititori din întreaga lume.

Pentru a participa la concurs trebuie să:

  • fiți abonat al blogului;
  • dați like paginii de Facebook Editura Leda;
  • dați share postării, astfel încât să audă cât mai multă lume de concurs;
  • scrieți un comentariu cu adresa de mail/user-ul WordPress folosit pentru abonare + link-ul către postarea de pe pagina voastră de Facebook unde ați dat share concursului + răspundeți în câteva rânduri la întrebarea: dacă ați putea fi orice creatură supranataurală, care ar fi aceasta și de ce?

Concursul se încheie marți, 01.03.2016, iar câștigătorul va fi ales prin intermediul random.org și va fi anunțat miercuri, 02.03.2016, printr-un update la această postare. Mult succes!

UPDATE: We have a winner! Felicitări, den965, vei vizita Orașul Focului Ceresc 😉 Te rog să-mi trimiți datele tale pe mail (razvan_timar@yahoo.com) sau printr-un mesaj pe Facebook până miercuri, 09.03.2016. În cazul în care nu primesc nimic până atunci, voi alege alt câștigător. Vă mulțumesc tuturor pentru participare și nu uitați de celălalt concurs de pe blog.

UPDATE #2: Cum nu am primit nimic de la den965, am ales un alt câștigător. iuliavictorita, te rog să-mi trimitți datele tale pe mail (razvan_timar@yahoo.com) sau printr-un mesaj privat pe Facebook până joia viitoare, 17.03.2016. Mulțumesc!

concurs-im6-participanticoncurs-im6-castigator2.png

18 gânduri despre „CONCURS ORAȘUL FOCULUI CERESC!!!

  1. Pingback: Concursuri!! | The Sagittarius Books

  2. urmaresc blogul de pe acest cont de wordpress
    Pai as fi o zeitate 😀 Pentru ca nu vad de ce m-as complica sa fiu o fiinta cu puteri limitate si cu estule probleme cand as putea sa am tot ce e mai bun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s